Al vele jaren een begrip in Kudelstaart. Vele teams hebben getracht om Kudelstaarts Beachvolleybalkampioen te worden. De wedstrijden vinden plaats op de parkeerplaats achter het Dorpshuis, waar speciaal voor dit evenement maar liefst 4 officiële volleybalvelden worden geplaatst. Oftewel 12 vrachtwagens vol met zand die de parkeerplaats omtoveren prachtig speelvelden!

Er is plaats voor maximaal 32 teams. Een team bestaat uit minimaal 6 spelende leden, waaronder 1 vrouwelijke speelster. Er dient dus ook altijd een vrouwelijke speler in het veld te staan. Kosten voor deelname aan dit toernooi bedraagt € 30,– per team en hiervoor ontvangt ieder team een schaal met 12 broodjes.

Naast 4 prachtige beachvolleybalvelden, wordt er ook gezorgd voor een gezellig muziekje, een bar en een BBQ. Voor de kleintjes onder ons is er een springkussen, waardoor het voor iedereen mogelijk wordt om deel te nemen of om aan te komen moedigen. Al met al een super gezellig en sportief evenement, waar iedereen welkom is!

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar : beach.kudelstaart@gmail.com.