Op zaterdagavond wordt het een groot feest iDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Peter-Beense.jpgn Kudelstaart! Voor deze avond hebben we een tweetal artiesten van naam weten vast te leggen. Peter Beense is geen onbekende in Kudelstaart. Tijdens Kudelstaart 777 stond hij al op het podium van dorpshuis Kudelstaart ’t Podium en nu dus weer! Dé zanger van het Nederlandstalige repertoire.

 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Wesly-Bronkhorst.jpgEn alsof dat nog niet voldoende is komt ook Wesly Bronkhorst deze avond een optreden verzorgen. Wesly mag wel een rijzende ster genoemd worden en met zijn optreden zal de avond alleen maar meer en meer gezellig worden. Wordt dus een topavond!

Maar er is nog meer. Speciaal voor deze avond hebben we ook een grandioze feest DJ weten vast te leggen. En met feest DJ bedoelen we dan ook een feest DJ! Jawel, Dj Dolphin komt naar Kudelstaart. We gaan kennismaken met de mafste DJ uit Noord Holland. Maar ook buiten Noord Holland is deze DJ een zeer bekende en graag gezien gast. Kijk alvast op z’n website: www.djdolphin.nl.

 

Voorverkoop van de kaarten begint op dinsdag 28 mei vanaf 15:00 uur bij Gall & Gall en Marskramer van Berkel, beide op het winkelcentrum Einsteinstraat.

Waar:                Dorpshuis

Zaal open:       20:00 uur

Aanvang:         20:30 uur

Toegang:          € 10,– voorverkoop, € 12:50 aan de deur.